Adopteer een bij!

De lekkerste honing komt van je eigen bijen. Omdat je weet dat de bijen een goed leven hebben, ze biologische bloemen en planten hebben om nectar en stuifmeel uit te halen en de honing 100% natuurlijk is. De bijen staan bij ons verdeeld over een paar locaties in en om de stad Groningen. Door met je bedrijf,  familie, school of vrienden een bijenvolk te adopteren draag je direct substantieel bij aan het voortbestaan van de bijen.


Adopteer een koninging

De koningin legt in de lentemaanden wel 1000-1500 eitjes per dag. Dankzij deze bijdrage zorg je voor heel veel nieuwe bijen!

80,- per jaar

Adopteer +/- 15000 bijen

Adopteer 15.000 bijen. Ontvang 10 potten honing en weet dat 800.000 bloemen zijn bestoven.

 

200,- per jaar

Adopteer een compleet volk

Adopteer een je eigen bijenvolk. Alle honing is voor jou! En lever een gigantische bijdrage aan de natuur.

 

1570,- per jaar


Waarom adopteren?

  • Je helpt de bijenpopulatie aansterken door de adoptie en de extra bloemen en planten die we inzaaien
  • Je krijgt 100% natuurlijke en eerlijke honing van je eigen bijen
  • Je geadopteerde bijen kunnen ingezet worden voor de bestuiving verschillende planten en gewassen
  • Je levert een bijdrage aan de biodiversiteit in de natuur
  • Alle opbrengsten worden geïnvesteerd in de bijen en hun leefgebied

Wat krijg je nog meer?

Bij elke adoptie krijg je een certificaat en beeldmateriaal van jouw eigen bijen of koningin. Regelmatig krijg je een update hoe het met de door jou geadopteerde bijen is en je mag op afspraak langskomen om de bijen te zien. Ook mag je de koningin een naam geven. Natuurlijk krijg je honing van je eigen adoptie volk, de hoeveelheid is afhankelijk het soort adoptie.


Samen redden we de bij!

Wat kan je nog meer doen? Samen redden we de bij!

Het gaat niet zo goed met de bij. Wij willen we daar wat aan doen. Daarom plaatsen we ook  bijen- en hommelkasten bij organisaties en instanties om meer bewustwording voor het belang van de bij te creëren en de bijenpopulaties te laten aansterken. Dit kan natuurlijk op diverse manieren. Wij kunnen bijvoorbeeld de volledige verzorging blijven doen of je kunt de verzorging volledig over nemen.  Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem eens een kijkje bij "Bijen bij jou bedrijf" of neem contact met ons op!